Made in china

Made in china

Anotace: jedna o lidském charakteru

sem made in china
100% neoriginál
sem zažraná špína
na tvejch novech teniskách

sem podělaná víra
v ideální stát
sem vše co může za propad

sem ta malá část
co můžou děti vdechnout
v plastovejch hračkách

sem svá vlastní hrdost
válející se v sračkách
Autor Metal Lady, 04.03.2012
Přečteno 210x
Tipy 2
Poslední tipující: RyxiraAmyGinger, Annie the wolf
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí