Monolog dvacátehotřetího roku

Monolog dvacátehotřetího roku

Anotace: ***

Zprzněná slova lásky,
utkvěla mi mezi zuby.
Jejich význam bez nadsázky,
už jen smrdí z huby.

Všechno co se v jedno slilo.
Láska, nenávist, lhostejnost, chtíč.
Zmizelo. A co zbylo?
Nic! I to je dávno pryč.

Minulost je…
Ztracený můj sen.
Zda-li ještě žije,
vytratil se s odlivem.

Truchlit, můj brachu,
pro těch let pár nemám kdy!
Popel popelu, prach prachu
v prach se obrátili sny.
Autor Edmond Kadad, 09.03.2012
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: slečna.závist, Zamilovaná do nezamilované doby
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

řekni mi na co věříš
na průzraky
na klíčové dírky
na jiné
. .
a já už ti nikdy nedám kladnou odpověď
kousnutím
řekni mi
na co věříš
?

10.03.2012 18:58:12 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí