Křídla

Křídla

Anotace: Složeno 10.3.2012

Děkuju ti za ta křídla
za ty co jsi mi půjčila.
Letěl jsem na nich vzhůru do nebe
a pak jsem se díval dolu pod sebe.
Když viděl jsem to krásné nebe,modrou oblohu
nutilo mě to rozjímat o Bohu.
Když hleděl jsem zblízka do toho zlatého koláče,myslím slunce
po chvilce jsem se v něm ztratil
jako žába v tůnce.
Cítil jsem jak kolem mě sviští vítr
a ptáci létají tu.
Viděl jsem nebe,louky,lesy,potoky,rybníčky
celý svět celičký
a zdál se mi tak maličký.
Cítím tu lehkost bytí
vidím rozkvetlé louky a slunce mi tu tak krásné svítí.
Ale bohužel křídla mám jen půjčené a tak je musím vrátit
a pokorně jít zpět do lidského mraveniště
do davu se ztratit.
Autor Romeo3769, 10.03.2012
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí