Jenom lidi

Jenom lidi

Anotace: všichni jsme jen lidi a v podstatě sme stejný i když si nácek nebo hoper...tak proč se zbytečně nenávidět?

Když nemáš džíny od Repleye,
jsi socka,
když je máš,nějakej nácek ti hubu rozbije,
protože u něj si nicka.

Posloucháš Hip Hop?
Si posranej kretén,
A nebo Pop?
To je jedno,stejně si u někoho dement.

Fandíš blbímu klubu,
Tak tě můžou zabít,
Nebo ti kvůli triku rozbít hubu,
Podle nich nemáš právo žít.

Nepomlouvám tu Hopery,Nácky ani Skíny co řvou OI,
Prostě nikoho,
Kdokoliv ti rozbije hubu,protože nejsi jako on,
Pro víru jednoho,
rozbije ti někdo hubu,
za víru druhého.

Si diskant?
Do huby ti dá punker,
A potom jemu,
Rozbije hubu třeba hoper.

Tenhle svět je prostě strašně jinej,
Můžeš dostat do huby za cokoli,
Že tvůj styl je pro jinýho divnej,
Můžeš dostat kdekoli.

Si na fotbalovym stadioně?
Dostaneš do huby,protože fandíš „špatnýmu“ týmu.
Sedíš v autobuse?
Dostaneš do huby za „špatnou mikinu“.

Ale když všichni odhoděj svý hadry,řetězy a všechno kolem,
Zbydou jen nahý lidi,který jsou v podstatě stejný,
Tak proč si rozbíjet huby s bezdůvodnym důvodem?
Každej je člověk,nejsme o moc jiný.
Autor Kamen s.r.o., 07.01.2007
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlásím plně s deathlife,
moc se mi líbí poslední verš o nahých lidech........
to je to co vysloveno být mělo..
fandím ti ...

08.01.2007 11:24:00 | Markéta G.

myšlenka je tam moc dobrá a podání se mi taky docela líbí,ale je tam možná až mockrát slovo huba..ale nevadí

07.01.2007 20:06:00 | mattoni.uz.neni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí