Zabijte, zabijte

Zabijte, zabijte

Anotace: Inspirováno písní z Balady pro banditu a podníceno mým osobním zážitkem

Zabijte, zabijte

Zabijte mě jako Nikolku,
v horách na polonině.
Dejte mi na hrob třezalku,
ať voní po pastvině.

Zabijte mě tiše, tichounce,
ať nevyruším nikoho.
Nedávejte na hrob věnce,
nepoutám pocestného.

Zabijte mě za tmy, za šera,
ať to nikdo nevidí.
Jen rudý soumrak zvečera,
nad mým umíráním bdí.

Zabijte mě rychle bez strachu,
kde vítr v horách duje.
Nechejte mě ležet v prachu,
ať se nevypravuje.
Autor Větroplach, 13.03.2012
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: Radhuza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Baladu pro banditu mám rád:-)

14.03.2012 12:32:23 | kočkopes

Já taky. I knížku Nikola Šuhaj loupežník.

14.03.2012 14:04:16 | Větroplach

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí