Prodal jsem duši

Prodal jsem duši

Anotace: -

Prodal jsem duši nikoli však ďáblu
Prodal jsem duši v bazaru
Tenhle ten fakt ovšem považujte za hru
On totiž není pouze o zmaru

Byla to muka s duší děravou a černou
Bylo to těžké dostat se s ní někam
Snad jiní se teď o ni servou
Že si ji vezme někdo- na to tady čekám

Žádný ji nechtěl- zbyla a teď steří
Přitom pár záplat snad by ještě snesla
Kvalitu každé duše podle služby měřím
U duší gumových- čímž váha rýmů klesla
Autor Bolder, 15.03.2012
Přečteno 530x
Tipy 3
Poslední tipující: chicacheca, Jakule, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé dílko.

15.03.2012 14:40:00 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí