Poslední krajina

Poslední krajina

Anotace: Další podivná otázka.

Jak by bylo v opuštěné krajině?

V krajině bez domů, světel, lidí?

Smutné, cizí, zalité ve špíně.

V krajině duchů, jež se stydí.

 

Stydí se za vše co vyvedli,

stydí se za víru, za krásu.

Zpívají písně co podlehly,

jejímu vábnému hlasu.

 

Hlasu poslední pusté krajiny,

bloudící černo modrou tmou.

Hlasu troufalé mrtvé princezny,

jež musí navždy mlhou plout.

Autor Cizí neštěstí, 15.03.2012
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Květka Š., zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohužel se v dnešním světě skoro nikdo nestydí. ST!

15.03.2012 20:44:18 | zaba.zuzla

To je ale škoda...Vše pak ztrácí to krásné kouzlo, tajemství.

15.03.2012 21:07:40 | Cizí neštěstí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí