V pekle

V pekle

Anotace: Dneska narychlo spíchnutá.

Peče se vám v kotli bába,
za všeliké hříchy.
Nikoho neměla ráda,
též za mnoho pýchy.

Kruté vrahy v pekle mučí,
životy že maří.
Násilnící jenom skučí,
špatně se jim daří.

Vedle zase hříšník úpí,
neví proč je tady.
Dlouho už prý takhle trpí,
obětí je zrady.

Čerti však mají záznamy,
velice jsou přesné.
Úplatečky pro halamy,
to je přece trestné.

Další kotel, samé sliby,
politik tam pláče.
Vláda nadělala chyby,
proč on to odskáče.

Problém s místem nyní mají,
čerti chtějí radu.
Do pekla teď posílají,
lidi celou vládu.

Autor Psavec, 15.03.2012
Přečteno 285x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, tato22, Lachailla, Linzerka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdyby jen do pekla...

22.03.2012 20:09:32 | enigman

St...i tady..

15.03.2012 23:25:20 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí