Smuteční

Smuteční

Anotace: :( neska sem byl na pohřbu :( lidi žijte,mějte se rádi než skončí hra jménem život!!!

Sbírka: Svátky, události

+++

Hrdlo se svírá, v očích moře
na tváři stopy
zvící smutek
na duši díra, bolest, hoře
do srdce šíp
smrti dotek

odcházíš…
na cestu rájem
na truhle ježíš a kříž
snad z nebe
hudba hraje
do květů z lásky
svou duši zahalíš

náhlé ticho… upřímnou soustrast
slzy se z očí valí
mrtví a živí
bolestná propast
vzpomínáme
pozůstalí

+++
Autor Bean, 24.02.2005
Přečteno 1369x
Tipy 2
Poslední tipující: Anejet
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí