JÁ mocný stěžovatel

JÁ mocný stěžovatel

Anotace: jak jinak než "Vždy s úsměvem"

Na nejvyšší místa brzy půjdu
ať ode mě klidu nemají
na všechno si stěžovati budu
jak to mnozí denně dělají

Holubi že po perónech kálí
to mi přece musí vaditi
kde ti ptáci jen tu drzost vzali
s odborníky chci se raditi

Pak jsou tu ti co je ještě krmí
za to by už měl být kriminál
policie nečinně jen čumí
tak to přece nemůže jít dál

Nenávidím také zpěvné ptáky
ti svým řevem hnou mi se žlučí
stěžuji si na jejich zobáky
ať už jim je někdo umlčí

Instalujte zábrany a bodce
zbavte mě té hnusné havěti
brzy přejde zloba má na chodce
a následně jistě na děti

Ty hlučné jsou jen šklebí se a křičí
ve vlaku mě sednout nepustí
moje nervy každodenně ničí
že to vůbec někdo připustí

Stěžovat si na všechno a všude
podle mě se bude točit svět
jistě všechno takto brzy bude
jako dvě a dvě rovná se pět
Autor Heron, 08.01.2007
Přečteno 213x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trefné, přesně jsi vystihnul
uvažování spoustu lidí

08.01.2007 11:19:00 | Markéta G.

dobrý, líbí se mi moc.

08.01.2007 07:52:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí