Trapně...

Trapně...

Anotace: ...

Měděný drát mi omotal nohy,
někdo je rád, ale můj svět je nahý,
je dál ode mě, ten ztrapněný svět,
vzpomínám jemně, pak vracím se zpět.

Něříkej, že si se nikdy tak nebál,
nevěřím v život, kde vítr nevál.

Ta trapnost pro kterou zavírám zrak,
je nutnost když stalo se, přejel mě vlak.
Autor Elee, 20.03.2012
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Občas nás ten život všechny převálcuje. ST!

20.03.2012 22:05:13 | zaba.zuzla

Přesně tak :) děkuji

27.03.2012 21:26:45 | Elee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí