Lživý příběh

Lživý příběh

Úzkou stezkou vyšlapanou zvěří,

toulá se Láska, jež v Pravdu věří.

Nevidí, neslyší jedová slova,

že Pravda usnula, nevstane znova.

 

Růžové brýle na srdci květ,

do pasti vpadla a nemůže zpět.

Na Pravdu čeká, až hodí jí lano,

mezitím večer míjí ráno.

 

Naivně doufala ve šťastný konec,

v poslední chviličku než zazněl zvonec.

Po boku Smrti teď přes řeku kráčí,

skončila!

Život svůj  kamením vláčí...

 

Právě si uvěřil sladkým mým slovům,

nevíš že unikám žhavým okovům.

Sestra má svíjí se v krvavém žaláři,

teď si jdu pro Tebe!

                            Rozluč se, bachaři....

Autor Cizí neštěstí, 24.03.2012
Přečteno 1076x
Tipy 10
Poslední tipující: czokies, Helena Lovecká, Radek.oslov.Šafárik, angellka, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wow!! Báječná. :-)

24.03.2012 19:59:45 | zaba.zuzla

Díky :-)

24.03.2012 20:06:09 | Cizí neštěstí

Chválím.. mě se to líbí :)Jednoduché ale mě se to prostě libí :)

24.03.2012 19:42:26 | Dennisha

Děkuji :)

24.03.2012 19:52:23 | Cizí neštěstí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí