Eko

Eko

Anotace: ekonom

Levicový ekonom je prý oxymoron
pravicový spílá resocializaci
ekonomických aktivit cizích zlatých roun
- nechat je střílet na terč a všem být za cíl?

nechci, když nebudu zlatých telat stádo hnát
jako ten cowboy, jejž Divoký západ znal
na bankovkách otisknout prstoklad, ne-li snad
elitní chaos sdílet jak profesionál

vpravo či vlevo hleď, inu jenom ne přímo
interaktivně být zabarven půl na půl
pozemské zprávy číst ´odborně´ zdatné (mimo)
v krizích se vyznat, dělat svůj job, pokud chápu
Autor Petbab, 27.03.2012
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí