Vibrace

Vibrace

Anotace: Útržky pocitů, všudypřítomný čas, nespojitelnost duší.

Neznám noc,
plamen zažehnut kapitáne,
ten dobrý pocit
vím, co tím myslíš.
Iluze.


Topím se tmou
zrcadel,
tuším stéblo.
Hmatám do prázdna
- do plna nežádoucího
sama. Tonu.


Jak těžké bývá pochopení. Záruka spojení, pouto.

Nejsi obdivuhodný,
když svou lží,
nenávidíš
nás oba

Popel nemůže hřát, než žháře.
Autor Necelá, 28.03.2012
Přečteno 245x
Tipy 11
Poslední tipující: Robin Marnolli, ZILA78, CULIKATÁ, V.N.Losinský, Denael, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nikdy nechci vidět lháře,
nebudeme u oltáře spolu stát,
dávám mat, teď tomu vztahu,
zlomeno je - nemám dlahu.
upustím,
ten hořící papír,
na podlahu.
:-)

05.12.2012 10:57:33 | Robin Marnolli

Záruka nikdy není
den po dni požár v popel mění
kde pochopení není...

10.04.2012 06:44:16 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí