Večerné preludy

Večerné preludy

Anotace: zrod po týždňoch...

Mesiace
sme úplne zbytočne
striehli na motýle
vo vrstviacej sa tme
prach krídel nám rástol vo vlasoch
a my sme tušili,
že niečo odišlo
predtým, ako vôbec stihlo prísť
kriesene včerajška
iba riedilo ráno
a zvyšky radodajných sĺnk
ma dodnes, trochu bezcieľne
pália pod viečkami
v tichu bližšie pri tebe
sa trhám na márnejšie kúsky
aké noc zvláda prehltnúť
čudujem sa,
keď sa budím bez tela
na polceste spať
odnikadiaľ
nikam.
Autor Terulienka, 30.03.2012
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: gallatea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí