~Po paprsku

~Po paprsku

Anotace: Jaro,všechno kvete a tak...

 ~~~

Po paprsku

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

Když oblohu modrou

slunce svit rozzáří

po každém paprsku

sluneční víly přitančí,

ty zlehka dosednou

na stromy,keře,louky

a teplou dlaní pohladí

ptáky,motýli i brouky.

Pak do tance se dají

v zemi všechno ohřívají

a na co víly usmějí  se

to krásně rozkvete se.

- - - -

„Tak kvete plot a kvete lavička

rozkvetl děda a taky babička

drží se za ruce jako zamlada

rozkvetla jim dobrá nálada.“

- - - -

Ale teď vážně,

po zimě je slunce třeba

tak jako hladovému chleba,

víly jsou jenom v pohádce

s jarem se dají do tance.

A všem je krásně.          

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


Dobrý

Autor Květka Š., 04.04.2012
Přečteno 223x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jitka.svobodova, casla, Linzerka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám ráda Tvé verše.***

04.04.2012 21:39:02 | jitka.svobodova

Krásně babička rozkvetla...

04.04.2012 15:05:07 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí