Vlastenec

Vlastenec

Anotace: Sem pyšnej na svou vlast

Když národní hymna zní,
Jsem na naši zem hrdý,
Pocit štěstí ve mě lpí,
Život čecha není přece moc trvdý.

Bílá,modrá,červená jsou barvy národní,
Nejsi na svou Zemi pyšnej?
Tak se seber a vypadni!
Jdi třeba do Číny abys poznal režim přísnej!

V národním znaku máme Lva,
Lev je přeci králem zvířat,
Takže si myslim že na naši Zem ještě napadá temnota,
Lev se přeci nechystá vymírat...

Neříkám že jsme dokonalí,
I my máme chyby,
Ale nechci aby sme jako vlastenci zkonali,
Na to že si Čech musíš být hrdý!
Autor Kamen s.r.o., 08.01.2007
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako vlastenci neskonáme na to sme moc hrdí ať je víc takových lidí jako ty

25.03.2010 21:13:00 | LIrds

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí