Motivace

Motivace

Anotace: to jsem psal abych sám sebe a kamarády k něčemu motivoval...

Chci v životě něco dokázat,
Musím mít silnou vůli,
Že na to mám musím nyní ukázat,
Rychle dokud není můj život ještě v půli.

Nejdůležitější je sám sobě věřit,
Postupně si své cíle plnit,
Nyní musím své síli změřit,
Když se mi to nepovede,může jen sám sebe vynit.

Už nebudu mluvit co udělám,
Už budu činit,
Jinak se už podělám,
Musim se změnit!
Autor Kamen s.r.o., 08.01.2007
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí