Říkáš mi...

Říkáš mi...

Anotace: ...nesmysly...pravdu...realitu bez faktů...

 

 

Včera si řekl, že jenom můj je svět,

že jen já skládám příběh z nekonečných vět,

že sním své zapomenuté sny v budoucnosti,

že je jen na mě kolik zbude mi ctnosti.

 

Teď říkáš mi, že musím bráti ohled na jiné,

že ty sám jsi obětí mé osobnosti podivné,

že omluva se sluší i v nevlastním říci omylu,

že mrtvým musím vystavěti mohylu.

 

Co řekneš zítra? Že můj svět je tvůj?

Že ty jsi ten jediný, kdo právo má žít,

že jenom ty víš, jak to má správně být?

 

Kde jsou ty časy kdy svět byl jen můj?

Kdy krev byla dotazem, jímž život můj ukojí,

kdy osud byl člověkem, jenž s málem se spokojí.

Autor Cizí neštěstí, 10.04.2012
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí