Není čas pochybovat

Není čas pochybovat

Anotace: Snaž se, prosím. Potřebuji podporu, stát se na chvíli více, proti nám.

Je to tak důležité,
teď, víc než jindy,
naše spory vžité,
nesmím prožívat
a musím věřit.
V Tebe, v nás.

Chybuji
v pochybách,
dávám jim záminku,
naši propast
dál prohlubuji
strachem
- závrať, ta touha po pádu,
ta Tvá hořká slast.

Chce ze mě udělat nic
a Ty jediný ji můžeš zastrašit.
Potřebuji Tě,
snad využít,
nesmím dál nezkrotně,
za Tebe se soužit.

Být cítit jen Tvým rozmarem.

Vždyť je čas dospívat
a dnes,
nesmím pustit Tvé sny
ke svým cílům.
Je čas být živá,

tak pomoz mi,
nebo na chvíli zemři.
Autor Necelá, 10.04.2012
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: Dominik Plesr, To je ONA, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na chvíli zemřít,krásná myšlenka a pak v pravý čas ožít a něco krásného prožít

10.04.2012 22:27:05 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí