Ani nevím co to je ...

Ani nevím co to je ...

Anotace: Zamýšlím se, tiše si sedám a píši. Divím se, proč tak dlouho hledám? Můj život se...

Zamýšlím se,
tiše si sedám a píši.
Divím se,
proč tak dlouho hledám?
Můj život se mi příčí.

Tak a je to tu,
hned zkraje dochází mi slova.
Potřebuju chytit notu,
zkouším to stále znova ...

Teď zdá se ti to celé divné,
tak šíleně zmatené.
Nějaké slovo vždy se mi hlavou mihne,
to co bych chtěl doopravdy napsat.
Je prostě šílené.

Nejde to,
jen tak plácnout na ten list.
Jsem strašný jelito,
třeba ti to jednou budu moci říct.

Nevím proč to celé tady smolím,
ale mám v hlavě takový zmatek.
V životě vždy vše špatně zvolím,
občas připadám si jak malej fracek ...
Autor Dukyyy, 11.04.2012
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí