Život je blázen

Život je blázen

Anotace: ....100%

Zahleděn ve své ulitě
neví nic o světě
netuší o květinách
ví jen o bodláčí
na to TV nestačí
o slzách na řasách
o krásném svítání

"život je blázen
Život je hledání
Život je plamen
Život je setkávání"

Když slova předou jako kotě
jen v dírou v plotě
žije nemá strach
to ale nestačí
na kolejích čeká vrah
prázdnota uskočí

"Život je blázen
život je umění
Život je ztracen
Život je zapomnění"
Autor Radek.oslov.Šafárik, 11.04.2012
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí