Špatný zpěvák

Špatný zpěvák

Anotace: ...

Před spaním píseň chtěl bych ti zazpívat,
Zpívám ji doufám jen že nebudu tě muset ovívat.
doufám že tu chvíli ustojíš,
doufám že své sny s mýma propojíš.
Jdu spát rychle usnout,
aby moje srdce bez tvého nemuselo pustnout.
Nikdy na mě nesmíš zapomenout,
kdyby se to stalo musím se ti připomenout.
Autor mr.cool, 13.04.2012
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí