Píseň

Píseň

Anotace: Text písničky, která ke mně přišla s jedním odpoledním čajem...

Kde zpívají ptáci
když krajinu pohltí ticho
Kam tóny se ztrácí
když ozvěny utichá hlas

Kdo uslyší píseň
až na kopci budu Ti zpívat
Čím uhasí žízeň
kdo z pramene odmítl pít

Neztrácej sílu marnými boji
nech silný proud, ať Tě unáší
Poslechni vílu chránící pramen
umírá, kdo si ho neváží...
Autor Lenís, 15.04.2012
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí