Důvod žít

Důvod žít

Anotace: bdjhsbfjs

Kolik důvodu mám pro žití,
když už pro mě slunce nesvítí?
Pro jednu osobu bych žíti mohla,
však jenom do pekla bych mu s tím pomohla.
Tím že tady jsem,
strádá bohužel.
Mrzí mě to,chci to napravit,
naše přátelství tím zocelit.
Jenže vůbec mi to nejde,
ale prý to rychle přejde.
Že se nic zlého neděje,
nemám tak velké naděje.
Vím že mu ubližuji tím že jsem,
že jsem pro něj hrozným snem.
Radši bych umřela a do pekla se dostala,
kde bych na obtíž nikomu nebyla.
Autor Saya-chan, 16.04.2012
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí