asi tak!

asi tak!

Anotace: Jednou takhle v neděli, všichni si sedli na koleji. Né všichni, ale on sám, jedinec,...

Jednou takhle v neděli,
všichni si sedli na koleji.
Né všichni, ale on sám,
jedinec, který nemá chuť ani na salám!
Paranoia ho obklopila,
před realitou mu oči zalepila.
Teď neví co dělat dál,
asi sedět a čekat.
Čekat na to, až paranoiu pohřbí,
sám si však neuvědomuje, že půjde s ní!
Ale najde klid v duši,
je mu vše jedno,
i to, že nebude potřebovat uši.
Uši, oči, pusu, nos,
nezbývá mu času moc!
Vlak houká, brzdí,
blázen sedí.
Vlak do něj najel, měl to zkrátka v osudí.
Duše jeho osvobozena je,
vylítla mu z huby,
letěla, protože chtěla.
Sem a tam, tam a sem,
to byl přesně duše sen!
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí