Klid v duši ?!

Klid v duši ?!

Anotace: Šílený období. Tak nějak ve všem. Bude líp? :(

Jo, srdce krvácí.
Nálada se vytrácí.
Většinou potěšíš,
pak zas hnusně
zatratíš.
Potřebuju se teď smát,
klid své duši dát.
Maturita za rohem,
pro Tebe, pro mě.
Neubližuj prosím nijak,
ani slovně.
Autor Holka z davu, 18.04.2012
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí