Tma jako v pytli

Tma jako v pytli

Anotace: ...když nevidíš nic víc než vše kolem sebe...

 

Tma jako v pytli,

očima hledáš záchytný bod.

Nejradši by se tě chytli,

neřádi! To by jim přišlo vhod!

 

Tma jako v pytli,

vzdáváš to. Zavřels oči.

„Na něj! Tři, dva, jedna teď!“, špitli.

A už se s tebou všechno točí.

 

Tma jako v pytli,

do hlavy ti vrtaj díry.

však nejradši by ti ji setli,

šmejdi! Místo krve roztok síry!

 

Tma jako v pytli,

nervovou tkáň požíraj ti krysy.

Ryby lekly, papír křičel, skládky kvetly.

Už nesmýšlíš tak jako kdysi.

 

Tma jako v pytli,

Očima hledáš záchytný bod,

Z hora se ozve: „Už jste ho chytli?“

Skáčeš mu na záda když otvírá zadní vchod.

 

A pak už jen…

      

Tma jako v pytli.

Autor Cizí neštěstí, 19.04.2012
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí