Světlo na koci tunelu

Světlo na koci tunelu

Anotace: Miniatura složená při poslechu alba Nevermind od Nirvany.

Propadám se do fekální propasti blbosti
neustále lačných lovců mamutů,
kdy není čas na osvícené písemnosti
pro "hrstku" oběšenců zapřažených do chomoutů.
Autor Adam Černý, 22.04.2012
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí