Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Nejen léta, ale i vzpomínky nám přibývají.

VZPOMÍNKY

Vzpomínky jsou dary -
životem nám dány.
Ač bolí či hladí -
zůstávají s námi.

Vzpomínky jsou břitva -
co do rány vjíždí.
Na čele perly potu -
slzy z očí prýští....

Vzpomínky jsou solí -
nad zlato co bývá.
Jsou balzámem duše -
když tě pobolívá....

Vzpomínky jsou jiskry -
co plamínek vzkřísí.
Můžeš je zadusit -
víc ti neublíží....

Vzpomínky jsou vesmír -
ty putuješ časem.
Odženeš je v mysli -
rázem padneš na zem....

Vzpomínky jsou dary -
nechátrají věkem.
Můžeš se k nim vracet,
za rok, měsíc, za den...
Autor Theara, 08.01.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzpominky zustavaji hluboko v srdci, preji Ti at tam mas jen ty krasne.

23.04.2007 00:44:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí