závrať

závrať

Anotace: ...hledám ve výškách

jen procitnout,
otevřít okna do duší.
nadechnout se z plnych plic,
otevřít na zaklepání.

jen zkusit svět obejmout,
zachránit srdce co ještě buší.
ten osudový den je pryč,
neuslyší další zavolání.

ztracené vzpomínky,
zamknuté v 13 komnatě.
déšť falešný co nechladí
a nehřeje slunce co pohaslo .

zrazený hledá viníky,
ve výšce plné závratě.
slzy ti duši zachrání,
znovu štěstí obloukem tě obešlo...
Autor slečna Jůlie, 08.01.2007
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život je prostě pes...

08.01.2007 23:24:00 | slečna Jůlie

pěkný.... tolik smutku?

08.01.2007 23:21:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí