Hebkost vlčích máků

Hebkost vlčích máků

Anotace: jedna nerýmovaná staršího data (4.1.2009). Přece je v bolesti něco krásného.

Hebkost vlčích máků?
Ne, život to jsou trny.
A koho by nikdy nebolel?
A přece je v bolesti jakási slast,
zalíbení, jakási zvrácenost,
jež rozkrývá taje,
když hledáš skrýš,
kam ukryl by ses.
S časem tančíš
u rozlitých číší
k ránu v oparu z cigaret
a zbloudilý a s úsměvem
hořkým
zlhostejněl jsem.
A jednou všemu budu se smát.
Autor Vladimír P., 25.04.2012
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: kejtyyy, carodejka, mauvais-ange
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad směješ se již se svým štolbou,
lhostejnost nic není, než Tvojí volbou...

28.09.2016 03:53:52 | kejtyyy

Úsměv sluší
Vaši duši :-)
ST..

12.09.2016 10:43:39 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí