Sedmdesát sedm slov

Sedmdesát sedm slov

Anotace: Skutečně sedmdesát sedm slov se startovním symbolem S (Anotaci nepočítaje a pokud se to zdá divné, jedná se o potřebu S-příběhu a rýmu)

Snídaně, sušené sleziny,
se soustem sýrové slaniny,
spořádal soudruh Sysel,
se strašným snem.

Slizkého slimáka snědl,
se svými střevy se shodl.
Strašná strava,
složila slepého skina.

Sexy servírka Silvia,
spěšně sanitky svolala,
sama se, skolena situací, skácela,
skoro skomírající svíčku shodila.

Svíčka spálila soudruhův srub,
se skinem slimáka slupl.
Stále slídí sysla, sovu, straku…
Snad smrt skolila sever Stánku.
Strhaně svíráš soustruhy,
snad shledáš se se svými soudruhy.

Sic smutně sloučeno,
se S skončeno.
Autor angellka, 25.04.2012
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí