k čarodějnicím

k čarodějnicím

Anotace: Nebudu tady, tak trochu s předstihem pro Vás čarodějky.

A je to opět zase tady,
vytáhněte pometla,
roztrhejte šaty v cáry,
čas čarodějnic začíná.

Na tu noc se jistě těšíš,
vždyť je jednou do roka,
kdy sazemi své tváře líčíš,
provětráváš košťata.

Kocoura pak necháš doma,
s netopýrem vylétneš,
já sledovat tě budu zdola,
jak kolem tady prolétneš.

S větrem se pak budeš honit,
skoro jako o závod,
navštívíš i staré hrady,
kde máš svojí společnost.

Pozdrav skřítky – Bílou paní,
od Šumperka po Rožmberk,
pak střihni to přes Plzeň - Vary,
u nás na Spálený mlýn se podívej.

V Jeseníku pak roztoč reje,
ty buď jejich ozdobou,
satana nech ať se zpije,
ty střídmě bumbej alkohol.

Hezký dolet.
Autor bobi bobie, 27.04.2012
Přečteno 393x
Tipy 5
Poslední tipující: Liduška, střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v servisu už koště mám...letos si ho pohlídám...:-))

27.04.2012 12:05:17 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí