Je/n/den

Je/n/den

Anotace: ...a taky leden

Nad ránem,
s pocitem zajetí
zatínám svaly,
s bolestným ušklebkem.
Procitám.

Čaj nebo kafe?
Proč se mě ptáš?
Usedám na židli.
Pohledem z okna
si barvím den.

Amálka tluče mě ocasem,
je ráno,
jdeme ven.
Ze stromů padá ledová krůpěj.
Paprsek sluníčka.

Ta chvíle,
to byl den?
Mihl se,obloha zšedla.
Dotáhnu popruhy.
Sněhové vločky padají do snů.
Autor nene, 09.01.2007
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí