I.

I.

Anotace: ...

čakám
keď sa naše vlasy prepletú
(teda nielen ony)
dočasne úplná
znovu narastiem
Bez odlivu.
Dlhoruký piesok obmyje brehy
beznádejne hladké
a kadmiové kotúče
sa roztrysknú všetkými smermi
roztovoria dimenzie
nenaplnené pokľaknú
v spontánnom spazme
zúkutia kryté popolom
váham
stret pováh
sa striedavo blíži
Si rovnako plavý
ako naposledy
zlomenej sa ma už nestrasieš.
Autor Terulienka, 27.04.2012
Přečteno 356x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, J sh' T r' k, malá slečna, Nevratný obal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

02.05.2012 00:28:06 | J sh' T r' k

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí