Fatalní světy

Fatalní světy

Anotace: 2010

Sbírka: Návrat

Pozoruji staré cesty,
ty cesty,
po kterých,
tolikrát jsem chodíval,
s radostí,
či smutkem,
vlnami vzteku.

Vlastními vlnami,
tak zranitelný,
jako stoletá vrba,
na hranicích,
dvou fatálních světů.
Teď dávám sbohem,
svým prvním láskám.
Autor Jan Václav Znojemský, 29.04.2012
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Nussichoco
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí