Maturita

Maturita

Anotace: taková dětská

Nevyhnutelnost dané doby,
tak co by,
nějak to dáme.
Přežijem to,
přetrpíme
a potom se uculíme
/uff a je to za námi/

My a nebo někdo jiný
/Potom budem za nány/

Tak i tak se na Stodolní,
samozřejmě v plné polní,
zrumujem a zcolujem
/samozřejmě spolu jen/

Prospíme se do zásoby
/A ráno se zdekujem/
Autor Nussichoco, 29.04.2012
Přečteno 290x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí