Jiskra v koutku hořké čokolády

Jiskra v koutku hořké čokolády

Anotace: Za každou slzou změna, za každou změnou úsměv..

Mít rty od medu
Inhalovat čistou svobodu
Potkávat strach v půli cesty

Jezdit prsty po nahém srdci
Přetrhávat nitě a omotávat duši
Hvězdy které pálí v noci

Tiše přemýšlet a nahlas křičet
Darovat krásu z pampelišek
Podél tajných smyček

Jít po středu tvých očních víček
Kombinovat a občas se stydět
Schovaná za barevnými skly

Brát nahotu od nitra po úsměv
Jiskra v koutku hořké čokolády
Struktura šeďi se rozlomí..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 30.04.2012
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: gallatea, Nussichoco
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí