Žal se vrací ze slepé koleje

Žal se vrací ze slepé koleje

Anotace: 2010

Sbírka: Návrat

Jarní záchvaty známostí
odumírání
vlastbí žal přešel přes kolej
dostává se k bráně slaných srdcí.
Mráz už odešel
a s ním i naděje.

Vlhký dech,
pozorujte vždyť nedýchá.
To on jen maskuje,
příležitostné zduření mozkových blan.

Není čeho už se bát.
Dostat druhou šanci,vlajka vztyčená,
sodíková mince,
získává opětnou platnost.
Suché dveře, nejsnadnějí si odírají,
panty navzájem.

No tak počkej,
ten žal se vrací,
Ta kolej byla slepá!
Autor Jan Václav Znojemský, 30.04.2012
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí