Život je krátkej

Život je krátkej

Anotace: Trochu povzbuzení neuškodí

Chceš skočit do louže, tak skoč.
Chceš se točit , tak se toč.
Dělej co se ti zlíbí jen,
život je krátkej, tak ho užívej.

Zahoď svoje chmury do houští,
ať si je jen hlupák najít pokouší.
Každý den si užívej do syta,
každá minuta ti právě utíká.

I ten nejhorší den stojí za to,
Lepší déšť , nežli bláto.
Nikdy neztrácej víru ani naději,
anděl ti na pomoc přiletí.
Autor korzar, 01.05.2012
Přečteno 326x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Lucucu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí