memories

memories

Anotace: vzpomínky... tak nádherné a také bolestivé...

vzpomínky otvírají mé srdce,
já na ně zhlížím dolů,
dolů do prachu cest a minulosti.
Krásné je vzpomenout na něco co už není,
ale není možné v tom žít.
Přes tu krásu co vzrušuje a bolí,
je třeba nadechnout se a dál jít.

Vzpomínky, tak krásná věc to je,
však člověk je z nich plný naděje.
Naděje že vše se vrátí a znova bude žít,
tak to ale nefunguje, člověk musí vzpomínky nechat být.

Přehlednout ten spálený most, ten už tu prostě není,
jít životem dál do míst která jej k lepšímu změní.

Nad svou hlavu pověsit lapače snů,
nechat vzpomínky jít a kráčet vstříc do nových dnů.
Snít se má jen v noci, kdy člověk se probudí a žije dál.
Nedá se žít ve snech, tím by člověk život projebal.
Tak vzpomínky, prosím nechte mě být,
já chci svobodný dál životem jít.
Autor vincent christian böll, 03.05.2012
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Radhuza, Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pořád se procházím po tom mostě, jako by tu byl. Nepřipouštím si, že to co bylo už není. Prostě si to pedstavuji, stojí to za to...

12.06.2012 11:06:25 | P€ŤULK&

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí