Čo bolo, to bolo!!!

Čo bolo, to bolo!!!

Anotace: Ztráta kamaráda bolí...

Já teď často vzpomínám.
Co se asi stalo nám?
Byla jsem ti nablízku,
když's měl bolest v srdíčku.
Mohli jsme si popovídat
do oči se sobě dívat.
Stali jsme se kamarády,
nohejbal jsme spolu hráli.
Díky tomu nohejbalu,
znám tvou partu kamarádů.
Jsou vážně skvělý, už to vím,
teď je však moc nevidím.
A to hlavně kvůli tobě,
oni už asi zapomněli na mě.
S tebou, když se vidíme,
téměř pořád mlčíme.
Pořád jenom rápáme
a drby tak spřádáme.
Kamarádství je to tam,
zůstává to vzpomínkám.
Řeknu ti to jenom jednou -
nechci na to zapomenout.
Teď však radši vzpomínám,
už tě skoro nepoznám.
Připadám si s tebou jinak,
ty mě snad i nerad vídáš.
Už jsem ztratila i důvěru
a tak už se nezklamu.
Autor Halarinka, 09.01.2007
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí