Mé otázky

Mé otázky

Anotace: Samota bolí...

Mockrát už jsem přemýšlela,
co jsem komu udělala.
Pořád se jen sebe ptám,
proč jsem sama dál a dál.
Spousta holek štěstí má,
sama už jsem jenom já.
Chci se vás teď proto ptát,
proč mě nikdo nemá rád?
Já bych ráda milovala,
srdce bych i darovala.
Ale proč se ke mně chováte,
jako když mě neznáte.
Já jsem přece taky holka,
neberte mě za pacholka.
Mezi kluky nepatřím,
i když srandu nekazím.
Proč jsem teda pořád sama,
ptám se já vás zas a znova.
I já kluka potřebuju-
oporu v něm potřebuju.
Na mě už je toho moc,
je nutné mě obejmout.
Řekněte mi hezká slova,
smát se budu zas a znova.
Chci mít aspoň kamaráda,
kterému bych dala práva:
Moh' by mi být stále blíž,
vše by věděl, vždyť to víš.
Nemám ale důvěru
a tak už se nezklamu.
Klukám prostě nevěřím,
nechávám je u dveří.
Autor Halarinka, 09.01.2007
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za pochvalu i za poklonu... Viš, ta básnička už je trošku starší, takže aktuálně mám človíčka, který mě miluje a kterého miluji já!!! Opravdu to funguje!!!

09.01.2007 15:50:00 | Halarinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí