Pro bráchu

Pro bráchu

Anotace: Ve čtvrtek stala se tragédie veliká, smrt si málem odnesla člověka....

Ve čtvrtek stala se tragédie veliká,
smrt si málem odnesla člověka.
Člověka mému srdci blízkého,
člověka mému srdci milého.
Naštěstí naší vírou jsme smrt zahnali,
naštěstí modlitbami jsme jí to nandali.
Už nebrousí si na něj zuby,
už odchází smrt, nevím kudy.
Péči lékařů a sester děkuji,
že na něj myslet budeme dál, slibuji.
On žije a bude žít,
kdo nevěří, nevěřit bude chtít.
Ty vaše pomluvy akorát ubližují nám,
nebojte, on se za chvíli bude oddávat hrám.
Za chvíli bude přes kaluže skákat,
nohy v rybníce si bude máchat.
Za chvíli už budu s ním,
pořád je a bude bratrem mím.
Brácho, nedej se a bojuj dál,
vyjdi z tohoto boje jako král.
Těším se až uvidím tebe,
to bude hned jasnější nebe.
Autor Katýsek, 05.05.2012
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí