Směna v práci

Směna v práci

Anotace: Směna v práci, těžký život pracovní

Jseš zde a musíš zde být.
Máš 12 hodin a nemůžeš odejít.

Venku svět září,
venku se svět směje.
A ty nemůžeš jít do prdele.

Za oknem vlaštovky se zbíhají
a na tvém pořbu oslíci jen hýkají.

Hýkáš zde taky tak?
Proč zde musíš být?
Nemáš možnost odejít?

Vždyť je zde krásně,
občas tě někdo sere,
tak je pošli do prdele!
Autor Mirekprof, 06.05.2012
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hlavně vesele :))

06.05.2012 09:48:53 | Radhuza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí