Portrét nevěstky

Portrét nevěstky

Anotace: Inspirováno obrazy prostitutek Henryho Toulouse Lotreca

Portrét nevěstky

Tam, v tiché místnosti,
visí tam na stěně.
Bez smíchu, bez zlosti,
dívá se necudně.

Nemá strach z nevěry,
z dnů ani z nocí.
To jen zlá profese,
má ji v své moci.

Tam, v tiché místnosti,
princezna zakletá.
Kvůli své nízkosti,
do plátna vetknutá.

Nebyl to čaroděj,
nesouží ji draci.
To jen zlá profese,
má ji v své moci.
Autor Větroplach, 06.05.2012
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí