♥ O bříze

♥ O bříze

Anotace: ..je krásná,bílá..

 

Bílá bříza…

 ***************

 Ona je krásná, je bílá bříza,

 on jen keř, který se kolem vine,

 v keři je rázem druhá míza

 a láska břízy ho nemine.

Tak vedle sebe stojí, ona a on,

 ta bříza bílá, ne jenom strom,

 halouzky keře, co stojí u břízy,

 pod větve břízy jen tak si mizí.

 

A tam ji objímá, tu ženu, břízu,

 láskou si vyčerpá i druhou mízu,

 pak žena, bříza, v listí si ševelí,

 keř zvolna vadne, je asi kde?

 To byste rádi věděli.

Vysoká, košatá ta bříza si stojí,

 až přijde podzim, toho se bojí,

 to ten keř ubohý, co břízu miloval,

 stále se víc a víc břízo zelenal.

 

A potom se smál, s Tebou je konec,

 to já, já, já,

 jsem stále zelený, zelený jalovec.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 07.05.2012
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan, Dominik Plesr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí