Parfém

Parfém

Anotace: ...

Vůně prvního odmítnutí
s příměsí výčitek
parfém namíchaný ze vzpomínek
kape na podlahu
rozlévá se bytem
nikdo nemá odvahu
otevřít dveře jít ven.
Vdechujeme plné doušky
snad polykáš slzy
prásknutí dveří
jak rychle jde rozbít sen
Autor contionor, 08.05.2012
Přečteno 191x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí