~A tančí dál

~A tančí dál

Anotace: A po tanci i měsíc spal...

~~~*~~~

~Zhasl den~

~~~~~

 Obloha už zvolna zhasla den

 hvězdy se chystají

 na noční rej,

 každá se do třpytu ustrojí

 ta chce být krásná

ta chce být nej.

 Ze srpku měsíce anděl se dívá

 na jednu na voze

 postůj,zakývá,

 pak si k ní přisedne

 a chvíli letí

 kolem je hvězdných krásek

 jako smetí.

 Komety

 si ohony do ruliček motají

 moc jim to nedrží,

 mašle nemají.

 

Až je noc jako tuš černá

 a každá je tomu svému věrná

 Perseidy si navlečou

 jako korále

 a pak si budou myslet

 že tančí na bále.

 Potom však začíná svítat

 hvězdy se ze třpytu

 začaly svlékat,

 za chvíli slunce prozáří oblohu

 já nevím jak vám pomohu.

 Když se nebe rožne

 kam se schovají hvězdy ve dne?

 ~~~~~~

 Už vím.

 Na druhou stranu kde noc mají

 tam hvězdy v tanečku

 pokračují…

 

~~A~~T~A~N~Č~Í~~D~Á~L~~

~~~ 

Autor Květka Š., 08.05.2012
Přečteno 286x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Tanecnice, Doradan, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hvězdný tanečky, ST.

08.05.2012 23:42:24 | Psavec

tak dobrou...

08.05.2012 21:08:25 | Doradan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí